Pozovite nas 011/8501 509

O servisu Family electric

Ko smo mi

„Family electric“ je prvenstveno porodična firma u kojoj su uključeni svi članovi porodice i ostali zaposleni. Od osnivanja 2012. godine do danas smo prerasli u servis koji u svojim uslugama ima poparavku svih kućnih aparata (veš mašine, bojleri, frižideri, ta peći, šporeti, mikrotalasne, sitni aparati, itd.), izrada električnih instalacija, ugradnja i servisiranje video nadzora, ugradnja i servisiranje klima uređaja.

Posedujemo tri servisna vozila sa kompletnom opremom za rad na terenu, time smo postigli da dnevno možemo izvršiti preko 20 intervencija na terenu na području prvenstveno Beograda ali smo na zahtev mušterija se morali prilagoditi i Smederevu, Smederevskoj palanci, Kovinu.

Prilikom proširivanja područja terenske službe pristupili smo projektovanju i planiranju dnevnih ruta servisnih vozila radi smanjenja putnih troškova i amortizacije, a povećanja efektivnog rada.

Servis se nalazi u ulici Ratka Mitrovića 62 gde se nalazi kancelarija servisa kojom smo se priblizili korisnicima iz gradskih opština. Kao i u prigradskoj beogradskoj opštini Grocka, sa poslovnim prostorom i radionicom od 60 m² u kojem se vrše popravke koje su kompleksnije kao i prijem aparata na popravku.

 

Servis bele tehnike "Family electric" - Beograd danas je jedna od napouzdanijih, najbržih i pre svega najpovoljinih servisa bele tehnike na teritoriji grada Beograda.

Naš korektan i pošten pristup svakom problemu građana garantuje uspeh i njihovo veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da sav posao koji radimo, dobijamo putem preporuka zadovoljnih korisnika.

 

Naš renome je rezultat višegodišnjeg porodičnog iskustva u održavanju i servisiranju električnih uređaja i kućnih aparata.

Kvalitetnim radom i ugradnjom originalnih delova godinama smo napredovali i sada uspešno popravljamo uređaje renomiraniranih proizvođača: AEGARISTONARDOBEKOBOSCHCANDYEI NIŠGORENJELGIGNISINDESIT,WHIRLPOOLSIEMENSELIN, NEO, WEG, MIDEA

Obezbedili smo za Vas originalne rezervne delove koje naša terenska služba  ugrađuje prilikom intervencija s.

Težimo da našim mušterijama pružimo vrhunsku uslugu počevši od trenutka javljanja gde naše ljubazno osoblje prima pozive i zakazuje termine, beleži svaku intervenciju u našu bazu podataka. Ulažemo veliki trud u poštovanje zakazanih termina, na šta smo veoma ponosni..

ing. Miloš Đorić

Zašto izabrati nas?

1Radeći godinama unazad naučili smo da pored kvaliteta radova i usluga koje vršimo, od izuzetne važnosti je zadovoljstvo građana i naš pristup radu je jedinstven u tom pogledu.

 

2Naš korektan i pošten pristup svakom problemu građana garantuje uspeh i njihovo veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da sav posao koji radimo, dobijamo putem preporuka zadovoljnih korisnika.

99%

naših mušterija je zadovojlno uslugom i rado nas preporučuju prijateljima i rodbini

Česte popravke

Ovo su neke od češćih popravki

Servis veš mašina
Servis Ta peći
Servis bojlera
Servis klima
Električarske usluge


Naš tim

ing Miloš Đorić - direktor

ing Miloš Đorić

direktor

Posvećeni smo Vašim potrebama jer jedino tako možemo zajedno postaviti visoke ciljeve

 

 

Svetlana Prešić - Ljubazno osoblje

Svetlana Prešić

Ljubazno osoblje

U svakom trenutku Vam stojimo na raspolaganju, jer mi razumemo Vaše probleme

 

 

ing. Milivoje Đorić - Vođa tima

ing. Milivoje Đorić

Vođa tima

Višegodišnje iskustvo u servisiranju i održavanju 

 

 

Aleksandar Grković - serviser

Aleksandar Grković

serviser

Kvalitetnim radom opstajemo godinama na tržištu

 

 


Naši partneri


client
Beko
Bosch
Samsung
Indesit
Whirpool

Područje rada

world-map

Naš servis pokriva celu teritoriju grada Beograda sa okolnim naseljima.

To smo postigli uvođenjem više terenekih službi koje su podeljene po određenim delovima .

Vaše je samo da nas pozovete i rešite Vaš problem

UA-128612892-1