Pozovite nas 011/8501 509

mod-box

Pravilno koristite veš mašinu

Uvek pitajte servisera ukoliko imate bilo kakvu nedoumicu sa korišćenjem veš mašine, time možete produžiti njen radni vek

Servis veš mašina

sr-YU

Servis veš mašina

Vaš servis veš mašina "Family electric" BEOGRAD otkloniće svaki kvar na Vašoj veš mašini. Popravka i servis veš mašine se uglavnom vrši u Vašem domu i time štedimo Vaše vreme i novac. Bilo da je u pitanju zamena određenog dela: grejača, pumpe, hidrostata, ventila pa do kompikovanijih kvarova i kvarova na štampanoj ploči. Ugradićemo Vam originalne delove i za iste dati garanciju.

 • Zamena grejača
 • Zamena pumpe
 • Zamena ventila
 • Popravka programatora i elektronike
 • Zamena hidrostata
 • Popravka ostalih kvarova

Pozovite nas i popravite veš mašinu još danas 011/8501509; 064/1842180 Popust za penzionere i studente !!!

 

VAŽNO:

Servis veš mašina nije poželjno da Vam vrše osobe koje nisu stručno osposobljene, jer su veš mašine jedan od kompleksnijih uređaja u Vašem domu. Takođe izbegavajte "majstore" koji za izvršenu uslugu ne izdaju račune i garanciju jer time rizikujete da budete prevareni.

U Vašem servisu veš mašina "Family electric" su stalno zaposleni serviseri koji se redovno obučavaju i za izvedene popravke veš mašine izdaju garanciju i račun. Delove koje zamenimo na veš mašini ostavljamo mušteriji, zbog toga što se uvek ugrađuju novi originalni delovi za koje dajemo garanciju.

Servis veš mašina "Family electrc" Beograd sa ponosom može reći da je jedan od retkih servisa koji svoje iskustvo i znanje želi da podeli sa svojim sugrađanima. Ukoliko imate bilo kakav problem ili nedoumicu možete nas pozvati ili postaviti pitanje na našem forumu, gde će Vam neko od zaposlenih odgovoriti i posavetovati Vas u najkraćem roku. Za forum kliknite u gornjem meniju.


Zanimljivosti:

Jeste li znali da je prva veš mašina patentirana daleke 1691. godine u Engleskoj, a da se prva slika veš mašine pojavila 1752. godine u novinama„The Gentlemen's Magazine“. Takođe ove veš mašine su pokretale domaćice, sve do rane 1904. godine kada je predstavljena prva električna mašina za pranje veša u SAD u. Izumitelj električne veš mašine je do današnjeg dana ostao nepoznat.

mod-box

Naša vizija

 

Porodična firma

Konstantna obuka kadra i praćenje novih tehnologija

mod-box

Područje rada

world-map

Naš servis pokriva celu teritoriju grada Beograda sa okolnim naseljima.

To smo postigli uvođenjem više terenekih službi koje su podeljene po određenim delovima .

Vaše je samo da nas pozovete i rešite Vaš problem

mod-box

Naše usluge

modal-small

Member Login

/nase-usluge/servis-ves-masina.htmlKorisničko imeLozinka
PrijavaPrijava/component/users/?view=reset&Itemid=101Zaboravili ste lozinku?/component/users/?view=remind&Itemid=101Zaboravili ste korisničko ime?
 • Napravi nalog
 • aHR0cHM6Ly93d3cuc2VydmlzYmVsZXRlaG5pa2UubmV0L25hc2UtdXNsdWdlL3NlcnZpcy12ZXMtbWFzaW5hLmh0bWw=
  UA-128612892-1
  392/nase-usluge/servis-ves-masina.htmlsearch...324/templates/fontaine_j3/warp/js/search.js392/component/search/?tmpl=raw&type=json&ordering=&searchphrase=allSearch ResultsMore ResultsNo results found'}).placeholder(); });
  canvas-menu